duminică, 3 aprilie 2011

Alte tipuri de tattoo

IMPLANTUL EXTRAOCULAR :Un implant extraocular este un implant cosmetic ce implica o mica parte dintr-o bijuterie decorativa care este implantata in membrana superficiala a conjunctivei ochiului omenesc.

Aceasta procedura a fost dezvoltata in 2002 de Institutul Olandez in Inovatii Chirurgicale Oculare si este lansat pe piata acolo sub numele de "Bijuterie pentru Ochi".

Procedura este complet legala in Olanda, atata timp cat este facuta de un oftalmolog licentiat, intr-un mediu sterilizat.


TATUAJUL SUB FORMA DE PAR :
Acesta este un stil nou al tatuajului permanent. Tatuajul este facut intr-un mod foarte fin. Seamana ca un par al unei fete. Nu conteaza ca tatuajul nu are nici o imagine dar arata uimitor sub par. Este tatuat cu albastru este simplu si placut.  

 
 
TATUAJUL PRIN BRONZARE: Tatuajul prin Bronzare tatueazate intr-un stil unicat!
Nu este un secret ca bronzare nu este un lucru bun pentru pielea ta. Daca ti-as spune ca poti folosi razele ultraviolete (UV) intr-un mod bun? Da, ai citit bine! Daca esti unul care vrea sa-si faca tatauaj (nu unul permanent) de ce sa nu incerci. Trebuie sa pui modelul pe ce parte a corpului doresti sa te tatuezi si te bronzezi pentru mult timp si vei avea un tatuaj unicat. Deci, daca esti singurul care are un talent salbatic pentru un lucru neobistuit si vrei sa-ti infrumusetezi corpul intr-un stil unic tatuajul prin bronzare este cea mai buna alegere!
 TATUAJ TEMPORAR : Mai exact ce este un tatuj temporar?
Un tatuaj temporar este un produs tiparit alcatuit din 5 parti. Partea din fata a foii de hartie pe care acesta este imprimat, parte din spate, cerneala, lipiciul si folia din plastic care le acopera pe acestea pentru protectie. Partea din fata a foii este acoperita cu un strat special peste care este imprimata imaginea tatuajului cu o cerneala speciala. Apoi este aplicat un strat de lipici peste, si toate sunt acoperite cu o folie din plastic pentru a proteja imaginea si stratul de lipici. Partea din spate a foii nu este tratata cu nimic avnd tiparite instructiunile si compozitia tatuajului.

Tatuajele temporale sunt sigure ?
Da, tatuajele temporar sunt sigure, nu sunt toxice si sunt hipoalergice. Cernelurile sunt testate individual impotriva intoxicarii, imflamatiilor, iritatii ale ochiilor, ale pielii. Insa, nu toate tatuajele temporare sunt testate pentru siguranta si de aceea inainte sa utilizati astfel de produse asigurati-va ca acestea contin substante testate si sigure.

Cat de mult rezista ?
In mod normal un tatuaj temporar bine aplicat rezista intre 3 si 5 zile.

Cum se aplica?
Foarte simplu trebuie urmariti cativa pasi:
• Inlaturati folia protectoare.
• Puneti foaia cu tatuajul cu fata in jos pe piele, in locatia dorita.
• Umeziti spatele foii cu ajutorul unui servetel, prosop sau burete ud pentru cel putin 30 de secunde.
• Asteptati cel putin 30 de secunde.
• Indepartati cu grija foaia de pe piele, fiti delicati.
• Folositi un servetel umed pentru a inlatura orice exces de lipici de pe imaginea tatuajului.
• Lasati tatuajul sa se usuce, nu-l acoperiti pentru cel putin 1 minut. Nu intindeti si nu strangeti pilea un este tatuajul, asteptati sa fie prins bine, cam 5-10minute.

Cum se scot aceste tatuaje ?
Cel mai usor aceste tatuaje se scot cu ulei de bebelusi sau lotiuni similare, deasemenea se poate inlatura prin frecare cu alcool.

Ce face un tatuaj temporar sa fie bun ?
Un tatuaj temporar bun este o combinatie a mai multor elemente. Daca tatuajul cuprinde toate aceste elemente este unul bun, astfel de elemente sunt:
• Tatuajul trebuie sa fie bine produs fizic. Trebuie facut din ingrdiente de calitate si imprimat adecvat. Asta asigura un produs care dureaza mult si este realistic.Imaginea trebuie sa fie de calitate. Un tatuaj temporar este un produs unic si trebui sa aiba propriile reguli privind calitatea. De exemplu, anumite forme se pot distorsiona cand sunt aplicate pe corpul uman.
• Deasemenea, anumite culori nu ar trebui folosite pe anumite tipuri de piele. Uneori unele imagini sunt prea delicate pentru a fi aplicate usor pe piele si pentru a rezista o perioada mai lunga.
• De aceea imaginea tatuajului trebuie sa fie adecvata scopului tatuajului temporar.
 
  
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu