duminică, 3 aprilie 2011

Tatuaj cu tus vizibil la ultraviolete


Aceste tatuaje sunt inversul tatuajelor normale. Acestea sunt tatuaje cu tus vizibil la lumina ultravioleta de Richie, un artist din Canon City.

Trasatura care face aceste tatuaje diferite de altele este ca sunt vizibile in intuneric. Aceste tatuaje sunt foarte populare printre oamenii intre 18 si 30 de ani.

Motivul popularitatii acestuia este ca se vede in intuneric. Oamenii de aceasta varsta ies in discoteci si cluburi unde ei se simt mandri sa isi arate tatuajul UV. Richie a facut acest tus ultraviolet(UV) acum cativa ani si l-a testat pentru prima oara pe el si acum il foloseste si pe altii. Tatuajul este cea mai noua tendinta in arta tatuajelor si va fi prima alegere a oamenilor, desi sunt putin cam scumpe si iau mai mult timp decat alte tatuaje obisnuite. Tatuajele UV devin o nebunie. Daca iti faci un tatuaj, este clar ca nu vrei sa ai o infatisare normala si indraznesti sa faci un impact.

Dar cum ar fi sa faci un impact major?
Da, poti face asta cu ajutorul tatuajelor executate cu tus vizibil la lumina ultravioleta.

Tusul UV nu este un concept nou dar in anii recenti popularitatea acestuia a crescut foarte mult.

Frumusetea tatuajelor UV este in faptul ca nu se vad la lumina normala si apare la intuneric sub lumina ultravioleta. Deasemenea se refera ca si tatuajele facute cu tus vizibil la lumina ultravioleta, arta a inflorit printre entuziasmatii artei a corpului, in special tinerii care vor sa arate discret. Oarecum oamenii sceptici privind siguranta asociata cu tatuajele UV datorita compozitia chimicalelor tusului. In functie de rapoarte, oamenii care au tatuaje UV au mai multe sanse sa aiba alergii sau infectii.

Este mai bine sa te asiguri ca tusul nu are fosfor si este in regulamentul FDA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu