duminică, 3 aprilie 2011

Femei tatuate in Cartea Recordurilor

Femeia Pisica Katzen

Katzen este cunoscuta pentru costumul ei corporal cu dungi de tigru.
Un costum corporal sau un costum pentru intreg corpul este un tatuaj extins, de obicei urmand un singur model, stil sau tema ce acopera intregul corp.

Ele sunt asociate cu spectacole trasnite sau cu interpretii de la circ, la fel de bine cum sunt asociate si cu arta de tatuare traditional japoneza.

Asemenea costume au o deosebita semnificatie culturala in unele culturi traditionale, reprezentand un ritual al unei calatorii, al casatoriei sau al unei numiri sociale.

Katzen, femeia tigru, este numele puternic modificat al unei interprete artistice feminine si al unei artiste in tatuaje, al carei tatuaj de pe intreg corpul are ca tema un tigru. Katzen este pluralul german pentru pisici.

Ea a acceptat un tatuaj extins pe toate partile corpului ei si de asemenea poarta mustati de tigru atasate prin piercing pe fata ei. Ea a fost la un moment dat maritata cu un interpret masculin numit Enigma, cu care a si colaborat intr-un spectacol muzical de echipa numit "Minunile omenesti", si cu care a avut o fata.

Katzen traieste cu fiica sa. Katzen munceste acum la un atelier de tatuje in Austin, Texas.






 Cea mai batrana femeie care si-a tatuat tot corpul Isobel Varley

 Doamna Isobel Varley a fot primaa femeie in farsta care sia tatuat intreg corpul, cea ce inseamna intreg corpul chiar si partile intime, pe care au duruto cel mai mult. Ea a stabilit un nou recor facand asta. Tatuajul ei preferat se afla pe burta ei, un tigru cu pui. Primul ei tatuaj a fost o floare si cu asta a inceput tot spectacolul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu